Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


la deserto epoque



LA
DESERTO
EPOQUE

ibland
var tjugonde
till hundrade år
blommar det i öknen
sanden blir blå
som bellas platina hud
när hon har jobbat för hårt
och jag kramar om henne och
håller hennes tass och
släpper aldrig
när vi sover i en månad
i astral projektions
verklighet som är
2048 gånger
långsammsnabbare
så vi levde 1½ år tillsammans
men millenium på andra sidan
jag har hört om det i sagor
men såg det till slut
bella och jag var
på sicilien sen jag bara
VI SNOR DEN DÄR
LILLA MOTORBÅTEN!!!
bella fnissade som bara den
long story short vi kom till
etiopien tror jag till slut
vi älskade i öknen
och det började regna
mer och mer och mer
sen grät vi tillsammans också
för våra liv hade varit en
öken se innan vi träffades
det är snart 2 års jubileum
sen hon gjorde slut
och jag saknar henne
lika mycket som förut
som innan som efter som
under la belle epoque
som förut när hon
jobbade som healer
vet inte var hon gör nu
efter 2 födslar har hon
gått upp nästa +50% i vikt
men hon är lika
vacker för mig
för hon är
min
bella
<3




Fri vers (Prosapoesi) av Ether Dragon
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-21 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ether Dragon