Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

Jag hade det på känn
På känn i lederna
Mina knotiga kotor led
Jag har en sjukdom
En sjukdom som leder mig
Till Väntrum
Till Palliativa avdelningar
Från Fonus
Igenom Gravplatser




Fri vers av Diktcent
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-23 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent