Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och BenGust. Foto - Elinor S. Bildbearbetning - BenGust


I vårton och oändlighet

Bortom frostens
skira spetsvävnad
kan oändlighetens
vidsträckta fält anas

svävhorisonten
i stålblått
blänker till
i en medaljong
där livet
inte tyngs ner

inte tyngs ner
av frostverket
utanpå utan
rentav ramar in
både familjelycka
och vardagspusslets
rasslande grådask

i jord och tanke
spirar vårens toner

men ännu
skyndar skymning
över bygd
stad och myrmark




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-24 17:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart både i ord och bild! /:)
2023-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP