Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland hinner en människa glömma vad hon skulle ha sagt, om det nu var hennes tur att sjunga, ut. Ibland snubblar orden på varandra så det verkar som om hon gått och dragit på sig något, som en mask, sjal eller bara verkar gömma.


Sex under nord





Ibland växer en tuppkam mera om fordret är rätt ansatt.
Kommer Jörgen någonsin ihåg
om och när ordet är det rätta.
Är det ett foder i jackan eller är det mat till djur?

Stavas ansatt med ett eller två t
och är det aldrig två d i ordet alltid?
Jaså en via duktig människa bygger väg
som håller för mått och tyngd,

det verkar ju såväl betygande som intygande tryggt
så väl som tryckt.
Vad säger resultaten om ost
när någon tar skeden i vacker hand

eller bara bär hand på annan?
Leker du bro bro breja,
eller vill du någon bekant
på kant ut driva,
preja av någon som framkomlig väg?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-07-14 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP