Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte en sten

När vinden susar förbi känner jag mig så maktlös
Tung och grå, men ändå så lös
Lös nog för att kunna vara var som helst
Ändå är jag fastbunden här

Plocka upp mig någon och kasta mig uti havet
Där skulle ingen vind kunna göra mig förargad
Den skulle inte få chansen att göra mig sargad

Ty havet skulle få mig mjuk och len
Jag skulle inte längre känna mig så tung och klen

För trots min skenbara hårdhet är jag bräcklig
Kasta mig hårt mot marken och jag knäcks itu
Och kvar står bara du




Fri vers av Nathalie Pettersen
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-25 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie Pettersen