Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Flimmer. Av Max Ludvig. 6 rader me 29 ord.


Kommentar på en text (2595) något litet rimmat




Vi skriver då alla så olika,
fast ibland finns där likheter i sätt
att tänka o känna,

det minner om lusten
att sjunga och
av glädje kring ränna...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2023-08-01 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP