Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita huset

Nattens änglar 

Kommer till dig

När smärtan 

Slår in

Lindrar

Värmer lyssnar

Du är aldrig ensam

Gamla damen 

Brevid är orolig

För att ramla

Det är aldrig tyst

Klockor ringer

Känner ett lugn

Det blir bra igen

All styrka

Lagt ned

Visar nu 

En ny tid

Väntar

Livskvalitet

Kommer tillbaka

Glöm inte kämpa

I vita huset




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-26 10:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En ny tid

Väntar

Livskvalitet

så ska vård fungera. Alltid positivt tänkande.
2023-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP