Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hat mot Sverige är enhälligt och internationellt, polis polystyren är ett bo av nazistiska getingar, skrev någon till mig.


Flygande flaggor på drivande banner.

 Polisen och SD-politikern om detektivbyrån: "Något gammalt som ligger kvar" (expressen.se)

 

SD Sverigedemokraternas Katja Nyberg,

sitter som justitieutskottet och i polisens insynsråd

parallellt erbjudit detektivtjänster på nätet,

en blomstrade affär som affärsidé

hindra att bevis inte kommer i god tid till domstol

eller bort tappade bevis.

Våldtäkter kvinnomisshandelbarn

barn som betalar med sin oskuld för att bliva knarkkurirer hos leverantörer!

 allt detta måste gå genom ett detektiv filter vem ska gå till statistik upprätelse,eller papperskorg. så SD gav hans affärsidé ett nam genom polisen.

Inkluderande Inklusive har hon erbjudit kunderna att göra som ett slags spionage i den digitala världen.

”slagningar i olika register”

exempelvis i syfte att avslöja eventuella bisysslor.

 

Internetdetektivjobbet är krävande,

En tjänstledig som utredare vid polisens tas,

Notfanor: Nationella Avdelning, Noa.

Som sens moral hon har emellertid inte själv

anmält detektivbyrån som en bisyssla.

Arbetsgivare år 2015 fick kännedom om verksamheten

Då bedyrade näckade hon att hon tagit några uppdrag.

och ändå nästan åtta år senare

marknadsförs verksamheten fortfarande som om den vore pågående.

Insikt: se, polisen är också nazister orsak,  mullvad till bevis är det och varför svarar de inte i telefon när man vill anmäla ett bedrägeri, om det har kommit anmälningar skriftlig lägger de ned.

Det finns många poliser som har säkerhetsföretag, säger Katja Nyberg till Expressen och förklarar att det handlat om ”en affärsidé” och inte en konkret verksamhet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-01-26 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP