Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Torah består av de fem moseböckerna, och är den heligaste delen av Tanakh. Ordet "torah"


De ansökte just tillstånd, bränna judiska TORAH skrifter.

 


– Det har inte lagt sig bra än, askan framför den turkiska ambassaden i vinden från bränningen av den muslimska heliga boken Koranen i Sverige, samt hela världens reaktion på våra nazistiska lagar, men förment i demokratins och yttrandefrihetens namn! Det finns ingen rätt till en justering i grundlagen först efter två år och av ett tidigare mandat, sades det i radio P:1 idag.

Nu ställde han upp sig vid polisens disk för att be om bränning av den judiska boken "TORA" de heliga skrifterna.
Polisen bad om en mer detaljerad förklaring av avsikten, för mannen i disken räckte inte den enkla anledningen, som att vilja testa om bränningen av Torah-boken heliga skrifter också skapar en så stor stupor och sensation i världen och vem skulle vara de som visar deltagande, sade tidigare, så en katalogisering av judarna,arkiveras  land för land är avsikten.


Media följer kompletterande uppgifter slutförandet av demonstrationsbegäran med utförandet av skändningsinstallationer...som ett resultat av bränningen av judiska TORA heliga skrifter;




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2023-01-26 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP