Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


pompejanska gipsvålnader


pompejanska gipsvålnader
tomma på hud
tomma på liv

t o m m a

levande ansikten
döende anleten, stumt
förseglade av Tiden

tömda på liv
fyllda av Intet


vår voyeurism göds
i den livslånga pausen
mellan födsel och död


©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-27 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ