Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


DET SISTA HUSET

Den största förlusten
Är den av ett hus

Jag drar nya vägar
För att undslippa er gård och ert grus


Allting ska falla en gång
Du ska lämna kroppens skjul

Den yttersta friheten; att inte inträda i någon skrud




Fri vers av Jenny78
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-01-30 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78