Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala om Fred


Fred kommer inte
om ingen talar om den
tala om Freden

allt jag hör är krig
detta fasansfulla ord




Bunden vers (Tanka) av Annie b'larsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-30 19:54



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ja! Ukraina måste vinna kriget! Det är bara så jävla många oskyldiga barn coh kvinnor och gamla som dör.
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP