Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag, några veckor in

Onkologen.
Behandling
påbörjas,
på måndag.
Är så orolig.
Är så orolig,
att axeln
det i axeln,
som gör så ont
också är cancer.
Cancern.
Cancern.
Cancern.
Samma cancer
överallt.
Så svårt
att bromsa då.
[reds. anm. Det var det.]
Ridning idag!





Fri vers av Somredanär
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-01 12:30



Bookmark and Share


  Thomaz Ransmyr
Ligger själv på en onkologmottagning sen ett tag.
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Somredanär