Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björken

Står svajar

I solens strålar

I väntan 

Komma ut

Vinden tar tag i 

Grenarna

Ser ut genom fönstret

Längtar

Till livet utanför

Tålamod

Räkna  dagarna

Se värmen mot dig

Björken 

Vinkar

Var stark i

Kroppen

Res dig

Gång på gång

Snart  har dagarna gått

Björken står där alltid

Samma plats

Ser hoppfullt  ut

Genom fönstret

Väntar

Var tid har

Sin plats

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-02 09:16



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Naturens läxa i förmågan att uthärda svåra omständigheter.
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP