Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där min syster bor

När jag blickar ut över sundet en vinterkväll,
när himlens nattsvarta kropp omfamnar sin andra hälft,
då lyser ditt ljus,
genom mörkret sträcker det sig som en lysande bro,
och när själen min söker tröst,
då kan jag kliva över denna bro till dig.




Prosa av Sökare
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-02 21:57



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
-en vacker dikt, verkligen!
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sökare