Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grattis 10 år voven.

i dag du min,
bästa kompis.
o vän.
fyller du 10 år.
du har varit min.
bäste vän
sett min förtvivla.
o tårar .genom sjukdom -
o död.
du o kissen sitter .
o tittar på mig.
när jag inte mår bra.
min bästa kloka snövit.
du sover bredvid min rygg
katten vid mitt huvud,
så är mitt liv nu.
bara att ni finns där .
för mig gör mig glad.
att jag älskar er ger mig styrka,'
jag har ingen kraft.
ingen förstår hur dåligt jag mår av denna rök.
vissa dagar orkar jag ej gå upp i sängen.
sitta vid fönster för att få luft.
av birgiita




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-04 12:26



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
djuren är våra bästa vänner. DET FINNS MYCKET KÄNSLOR I DINA ORD.
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP