Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blev glad

för blev jag ,
glad så fort.
jag tänkte på dig.
då kände jag.
kärlek o glädje.
nu blir minna.
ögon fulla av.
bara tårar.
som rinner ner .
på minna kinder.
det får rinna .
jag bryr mig ej.
jag tänker inte .
stoppa des tårar .
av birgitta skrev 2.1 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-04 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP