Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt no 1. Fosfener

Jag ser ljuset i mörkret
Det kolsvarta mörkret
Flimrande eldar
Som rider förbi

Mina armar jag sträcker
Och greppar därefter
Mot vartän ifrån
Ljuset ut läcker




Bunden vers av Hermann von Salza
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-02-05 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermann von Salza
Hermann von Salza