Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

Med livet

Känna alla varma

Stormar

Från oväntat håll

Det finns så

Mycket vackert

Framför i tiden

Alla skratten

Förgyller dagen

Får följa med 

På  livets gång

Kärleken

Fyller hela hjärtat

Ger möjlighet

Förstå

Allt som gjorts  tidigare

Lever i minnen 

Plocka fram

Bevara ömt

Öppnar upp

Så mycket

Mening med livet

Bara är där




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-06 08:57



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
KÄRLEK SOM MENING AV LIVET. EN VACKER TANKE.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP