Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN DEMOKRATISKA FAMILJEKONSTELLATIONEN

I förtroendeingivande partnerskap äkten-
skapet grundas på heder och ära i samråd
med öppna hjärtan och förstånd medan de
heliga könens fortplantningsinstinkt skola
berika arvsanlagens genbank att förränta
sig i släktled efter släktled.

När så partnerskapet mognat till en äkten-
skaplig familjekonstellation med pålitliga
medarbetare som skall ombesörja vård-
naden av arvingarna i demokratisk anda
bör föräldrar ställa sig frågan om de skulle
kunna tänka sig själva som föräldrar till
sig själva.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-02-06 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP