Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amanda Ooms


Barnets hjärta

I den mörka trädgården

Repet blir synligt
fattar tag, halar in.

Barnets hjärta
i den vuxne.

Amanda Ooms från Kråksmåla tänker jag mig så.




Fri vers av Sunna
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-08 22:20



Bookmark and Share


  Jaseph
En spännande dikt om en
skådespelare vars namn är en dikt!

2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunna