Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kraft

Se känn den

Runt dig

Ger kraft

Lyfta vardagen

En skjuss 

På vägen

Omfamna den

Längta hålla om

Bara vara i rummet

Tillsammans

Utan krav

Kärlekskraften

Gör dagen hoppfull

Det går bra

Fina stunder väntar

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-09 09:26



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Korinthierbrevet 13
Den fördrar allting,
den tror allting,
den hoppas allting,

"Bara vara i rummet

Tillsammans

Utan krav"
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP