Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall morgon

Frosten ligger

Över trädens djup

Bakom terassen

I trädet 

Sitter stilla

En domherre

Det är kallt

Över sjön

Har isen lagts tjockt täcke

Solen visar sitt vackra ljus

Speglar sig i isen

Bortom skogen

Flyger falken

På jakt i den

Stel frysta marken

Snart kommer snön

Faller ned med sina

Vackra snö stjärnor

Vintern vilar

 Blir här

Kall morgon

Ger dagen

En ny mening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-09 09:43



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
En rundmålning som vecklar ut sig till vackert natursceneri med fina detaljer. Endast särskrivningar stör här och där och får läsningen att stanna upp.
2023-02-14

  alicja lappalainen VIP
EN VACKER BILD AV NATUREN SAMMANFLÄTTAS MED EN REFLEKTION
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP