Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Skriva på Kafé. Av Algotezza, i februari 2023. (Brevé eller breve är slarv samt talspråk för 'bredvid')


Kommentar på en text (2701) bara rimmande ord




Där är ofta rutiga dukar på café,
vännen sitter vackert breve,
stundom en själv kan rita en kråka,
bekanta ute en själ kan råka,

Ibland det just då ute blir väder,
ofta nog kan en anpassa egna kläder,
tänk att kunna i egna tankar bara vandra,
om där är fler själar, de är andra.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-01-08 10:25



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Brevé låter
som en greve
som livnär sig
på blåmögel ost

engelskan har mycket
mer förkortningar
så tillbaka till shakespeares tid
säger mycket att författaren
behöver förklara ordet till och med...
lawrence of arabia
åkte runt i usa
och skrev på bybornas språk
finns inte mycket av det i sverige...

och brégott...
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP