Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU MÅSTE VARA STARK

Om du har förlorat
dina nära och kära
måste du vara stark

Har du förlorat dina
armar och ben måste
du vara stark och har
du även blivit blind,
döv och stum av för-
tvivlan måste du vara
stark.

Går världen under
måste du vara stark
nog för att överleva.

Har du förlorat allt
måste du vara stark.

Du måste vara stark
för att vara svag.

Du måste vara helt
utan känslor för att
vara stark.

Med andra ord : Du
måste vara omänsklig !

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-02-09 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP