Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLUVEN LOJALITET

Vill du bli uppburen

eller bäras upp?

Vill du nå toppen

och stå där som en tupp?

Vill du ta makten

i någon form av kupp?

Vill du bli führer

i någon liten trupp?

 

Var ska du klättra?

Hur bär du dig åt?

Vad kan förbättras?

Vad sänker din båt?

Vem ska du smickra

och kråma dig för?

Finns det en tron

för en glad amatör?

 

LARZ GUSTAFSSON 9/2 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-02-09 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP