Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfärg

Färgen vi upplever i vårt liv 

Kan vara en spegling av vår själ 

 

Ibland upplever vi allt i svartvitt 

Många gånger är det en gråskala 

Där endast några få ljusa pasteller

Bryter igenom det jämngrå tonerna 

 

Men ibland dyker en regnbåge upp

Som fyller våra liv med klara nysaner

Och det känns som om vi svävar

Likt en fjäril på en sommaräng




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2023-02-15 06:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets olika färger.
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP