Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DIKTATURENS SVIN

Diktaturens svin

vill diktera villkoren

i "demokratin"

vill man ha SS-staten*)

Inga kristna får

mer göra sig gällande

Nazisvinen står

nöffande och skällande

 

LARZ GUSTAFSSON 10/2 2023

 

*) SS = Sekulariserat svineri

 

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-02-10 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP