Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG HATAR ALLA STJÄRTARS DAG!

Jag hatar alla hjärtans dag

En genomlöjlig tradition

Jag gjorde upp med allt sånt där

och alla de som tog sig ton

Jag hatar alla stjärtars dag

En fjollighet, ett fjanteri

Jag lyssnar hellre på Dag Vag

och startar ett menageri

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-02-10 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP