Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NAZISTER ÄR ALLTID ELITISTER

Nazister är alltid elitister

Ett signum som är välbekant

De undermåliga ska gasas

Ja, målsättningen är flagrant

Detsamma gäller bland poeter

Det finns en självutnämnd elit

med trådar som bränns som maneter

och andedräkt som luktar skit

 

LARZ GUSTAFSSON 10/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-02-10 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP