Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla kisse katt.

var i rummet lilla kissen bussade.
rätt var det var hostade hon.
kunde knappt andas.
hon hängde som en trasa.
sprang ut i köket.'
dunkade henne ryggen.
efter en stund var hon.'
som vanligt igen.
jag blev så rädd.
likadant som med sotis.
som dog 2021han.
hopade ner från garderoben.
det bara small till sen låg han där död.
varför händer alt.
därför skrev jag om en ros dikten
av birgittta skrev i dagg11.2 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-11 13:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Läskigt! Var det en hårboll?
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP