Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bara vara mänska del 2



anm. det sägs kärleken har två döttrar
godheten och överseendet

det stämmer till 100 % när hjärtat finns med

har insett ryggsäcken kan vara ett hinder
då den är tung av sten, då gräver man envist
efter sand..vänder orden bak och fram
då finns möjligheterna...
det sägs intet frö gror på hälleberget
och Bibeln berättar om mannen som älskade
sin rikedom mer än möjligheterna..
den som gav rådet var den korsfäste Jesus
och inget har människorna lärt sedan dess tid
tillhopa en svår ekvation
givandet är ömsesidig omtanke
älskade uggla du har gett tusenfalt
och jag tillbaka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-11 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP