Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN FEBRUARILÖRDAG

En februarilördag

Vi går mot vår

Det är ett faktum

Inget jag förutspår

Markörerna finns där

som indikation

Snart genomgår vi samma

revolution

som förra året 

när "kung Bore" fick spö

och tvingades att sticka bort

med sin snö

 

LARZ GUSTAFSSON 11/2 2023

 

https://www.youtube.com/watch?v=bGStYBVuAGA

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-02-11 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP