Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet är att man ska må bra

 

Psykoterapeuten satt
och höll förhör
med sin klient som
bara inte kunde
sluta skratta.
Han skrattade åt
allt det absurda i
tillvaron och världen
och Gud Fader
psykoterapeuten
slog näven i bordet
för att visa vad vrede är.
Men klienten fortsatte
att skratta åt all den
förödmjukelse han hade
blivit utsatt för redan
från start i livet, han
skrattade åt sina
fienders förnekande.
Psykoterapeuten tröttnade
på sitt jobb och öppnade
en salladsbar istället.
Klienten hamnade på
rättspsyk igen efter att
psykotisk ha gått naken
över stan och krossat
fönsterrutor ha ha ha ha
ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!
Livet på rättspsyk är ett
skyddat hotell med snäll
personal med lugn, ro och
stillhet så att man kan
hitta sitt rätta jag.
Speciellt Elisabeth och
Katarina är väldigt snälla.
Meningen med livet är
att man ska må bra.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-02-11 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP