Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland faller hakan ner


eller tappat sugen
efter misslyckade försök tala i tungor
berätta vad jag tänker
har tidigare försökt och slutat fråga
har för vana kontrollera
vem är du?
inte enbart zebran är ett randigt djur
buntar inte ihop alla efter en mall
men då jag redan läst alla böcker
som står i bokhyllan

drar åt mig öronen och tassar vidare
tillräckligt tilltufsad
önskar inte bli mera








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-02-12 14:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fast alltid roligt reta gallfeber på den som underminerar demokratin
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP