Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter til sommar

Snön faller.
Mjukt landar den på marken.
Som en hög med dun ligger den där,
Tills sommarens varma solstrålar träffar den.
Allt som finns kvar är en pöl av sorg,
En ledtråd till vinterns glädje
Ty sommarens vrede har bara börjat.




Fri vers (Prosapoesi) av Ilya
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-02-12 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilya
Ilya