Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förfallet är flagrant.


TRISTESSEN

Tristessen får inte bli apati

Jag får inte degenerera

i rutmönstrets bleka monotoni

Det handlar om att protestera

Att inte bli urgröpt

Att inte dö

Att inte resignera

Bli ihålig är att

ha sagt adjö

Att inte orka mera

 

Nu måste det ske något meningsfullt

ty annars kapsejsar skutan

Nu måste jag skjutas med katapult

till långt bortom sista rutan

Mitt överjag sänder signaler som

jag väljer att ignorera

Men Ågren är råstark

när han tar i

Ska jag då kapitulera?

 

 

LARZ GUSTAFSSON12/2 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-02-12 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP