Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM DÄR?

Vem där?

Är han bekant?

Förfallet är flagrant

Han vill bli intressant

men är dock ej charmant

Vem där?

En demagog?

Vem var det alla såg?

En sammansatt person?

En charlatan?

Ett hjon?

Vem där?

En stor konstnär?

Vem där?

En proletär?

Det är så viktigt nu

att veta vem man är

Så självförverkligad

dock dyster, däst och fadd

Alls ingen sockervadd

och ingen Alan Ladd

Vem där?

Allt går isär

Det slutar i misär

Här tystnar alla tal

och sången slutar här

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-02-12 16:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Snygga rim. Intressant reflekterande text.
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP