Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÄTTA VIRKET

Ur det material av rätt virke
anpassade inför förväntade
prövningar i försäkran på
att virket håller i sin utsatta
riskzon är därtill underhåll
en garanti för säkerheten.

Ekonomisk egoism riskerar
liv och räkningen riskerar
bli högre än vad rätt virke
och underhållskostnaderna
skulle kostat bostäderna i
Turkiet och Syrien.




-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-02-13 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP