Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TÖRS DU SPEGLA DIG I HITLER?

Törs du spegla dig i Hitler?

Är du rädd för spegelbilden?

Är du rädd att se din ondska

för barbaren, dåren, vilden?

"Little Hitlers", sjöng Costello

Syndens ondska finns i alla

Törs du spegla dig i Hitler

så fasaderna får falla?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-02-13 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP