Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


HALSSTARRIG

Ja, jag är halsstarrig

Trivs väldigt bra med detta

Därför så struntar jag 

i vad du vill berätta

Du, herr von Oben

vill domdera och regera

Här ser du en

som du ej  får dominera

Jag kör mitt eget race

och struntar i ditt svammel

Fåntratten, in your face!

Ditt snack är bara skrammel

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-02-14 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP