Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE MÄSTRANDE PEKPINNARNAS SA-PARAD

 

 

Istället för facklor bär man pekpinnar

Man riktar dem mot vissa poeter

Det finns inga hakkors på dess armbindlar

men alla vet vad förlagan heter

Som furier marscherar man i spalterna

och slungar ut direktiv

Så snart man blivit varmare i paltorna

så blir det ett Satans liv

 

Man strävar som förlagan mot likriktning

Man eftersträvar det uniforma

Man kräver att vi ska ändra inriktning

och liksom de bli massivt konforma

Som stormtrupper ifrån stormavdelningen

ja, den på Ulleråker

så stormar man fram med hårda ansikten

som dem man bör ha i poker

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/11 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-02-14 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP