Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MITT SVERIGE ÄR ETT ENPARTISYSTEM

Mitt Sverige är ett enpartisystem

Där finns det inte längre moderater

Och inga liberaler svassar runt

Ej heller några sverigedemokrater

I proletariatets diktatur

så vänder vi helt sonika på steken

Då är det slut på utsugarnas makt

Då är det slut på spelet och på leken

 

Sann socialism är inget mindre än

att produktionsmedlen ägs utav folket

När vårt parti satt stopp för fienden

kan arbetarna resa sig ur smolket

Ty kapitalets makt och dominans

förintades av folkmajoriteten

Då pröjsar ingen fantasibelopp

för rätten att få bo i lägenheten

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-02-14 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP