Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKRÄCKFILMSTRÄSKET

I skräckfilmsträsket sitter folk fast

Ett äckligt mardrömsrike av plast

Och husbandet är, ladies and gents

obskyra combon The Residents

Det sågas, slits och mals i en kvarn

Man lemlästar en tant och ett barn

De vältrar sig i äckel och snusk

Se, Körkarlen är sluskarnas kusk!

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-02-15 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP