Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MILDRED ÄR OND

Mildred ville hylla det morbida

och därmed få sin omgivning att lida

Fanns det någon gräns att överskrida?

Mildred överblickar världen vida

Allt är redan gjort i denna genre

Började allting med Pecka Langer?

Kulmen nåddes sen med Dirlewanger

(Här får ingen nämna Sone Banger!)

 

Mildred ville framstå som makaber

men i slutänden blev hon ett aber

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-02-15 10:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket nöje...
Och tack för kommentaren!
Uppskattas!

2023-02-15

  Algotezza VIP
Jag gillar dina rim. Det finns många Mildred.

Få vet väl idag vem Langer och Banger var. Däremot får jag nog googla på Dirlewanger.


2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP