Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ONDA TIVOLIT

Det onda tivolit

kommer till stan

Nu är det bäst

att du gömmer dig, Jan

Det finns en gammal

ihålig gran

i närheten av

farmors altan

 

Det onda tivolit

har kommit hit

Ett straff för all er

möda, ert slit

Nu svingas gisslet

över ert torg

Och hånflinen

förbyts snabbt i sorg

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-02-15 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP