Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GEOPOLITISKT PARADIGMSKIFTE

Biologiska metamorfosers reinkarnation
av geopolitiska erosioners omvärderingar
i jordevarelsernas modus vivendi utgörs
som vetenskapliga discipliner,
på vars osäkerhet livet på jorden villkorat
likasom vad utanför dess himlavalv till-
drager sig endast fantasins prediktion
i vad den stokastiska processen behärskar.

Att söka utvidga ett mänskligt medvetande
utifrån homo sapiens begränsade intellekt,
blir därutöver ett risktagande mellan geni-
alitet och galenskap.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2023-02-15 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP