Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNTLIGEN ÄR ALLA HJÄRTANS-FJANTET ÖVER!

Äntligen är Alla Hjärtans-fjantet över

Det är fjolleri, som vi inte alls behöver

Själv tar jag avstånd från alla traditioner

Det kan jag skriva utan hesitationer

Ännu ett skäl att hata sverigedemokrater

De har ju blivit traditionens advokater

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-02-15 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP