Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM SOM ÄR VEM

Jag struntar i vem som är vem

Jag ser det som helt ointressant

Här är jag i "vårt" trivsamma hem

och skriver både vackert och sant

Visst har jag tjocka skygglappar på

De skyddar som Berlinmuren gjorde

Det finns sånt jag vill slippa att se

fast andra tycker att jag ju borde

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2023

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-02-15 20:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är jag med mina föräldrar hemma hos farfar och farmor i Boxholm , Östergötland någon gång på sjuttiotalet.
Men bilden har egentligen inget med texten att göra.

Tack för din kommentar!
2023-02-16

    Ohemulen VIP
Men... En riktig cliffhanger, speciellt i kombination med det fantastiska fotot.
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP