Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT FALL PÅ SKRIVARLYANS TERAPISOFFA

-Blev du nöjd med boken du köpte
i skrivarlyan sist ?

Ja,men jag skulle aldrig lånat ut den
till en viss person för hon försvann
helt och hållet i den och kom aldrig
ur den sedan,
så vad är det för konstiga böcker du
skriver egentligen som till synes slukar
läsaren med hull och hår ?

-Människoätarböcker kalla jag dom.

Du får kalla dom va du vill men dom
skulle gett fan i å äta upp min tjej
som jag skulle ha till frukost,lunch,
middag och kvällsmål.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-02-15 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP